Image
Image

Nieuws

De Wulf Miedema

Wasse B.V. mechanisatie als full service dealer in midden-oost Friesland en west Drenthe aangesteld. Midden-oost Friesland en west Drenthe is een belangrijk gebied voor de aardappelteelt in Nederland.

Professionele telers met een moderne bedrijfsvoering. Een gebied waarbij de telers, de dealers, en dus ook dewulf~miedema, continu in beweging zijn.

Voor dit gebied is Wasse B.V. mechanisatie uit Hijken aangesteld als nieuwe dewulf~miedema full-service dealer.

Hiermee is de volgende stap gezet richting een optimale dienstverlening aan onze klanten in deze regio, na de bekendmaking dat Graafstra B.V. te Oosterwolde zou stoppen met haar landbouw- mechanisatietak van het bedrijf.

Wasse B.V. mechanisatie is een vooruitstrevend bedrijf met haar vestiging in Hijken, op de grens van midden-oost Friesland en west Drenthe. Wasse B.V. mechanisatie heeft naast dewulf~miedema een aantal andere top merken in haar programma. Relatiebeheer en vooral een uitstekende serviceverlening staan voorop bij Wasse B.V. mechanisatie. Door deze nieuwe samenwerking kunnen de moderne aardappeltelers in midden-oost Friesland en west Drenthe voorzien worden van een professionele full-service ondersteuning voor alle Dewulf én Miedema producten.

Een dynamisch bedrijf wat past binnen de filosofie van de 4 kernwaarden van dewulf~miedema, Innovatief, Economisch, Betrouwbaar en Plezierig.

Adresgegevens

Wasse BV
Oranjekanaal ZZ 17
9415 PR Hijken
The Netherlands
KvK: 04015255

Contactgegevens

E-mail: info@wasse.nl
Telefoon algemeen: +31(0)593-524 066
Whatsapp service: WhatsApp

verkoop:
Gerry Wasse: +31(0)6-5342 8536
Wouter Truin: +31(0)6-5043 6447
Jan Wasse: +31(0)6-5580 6130