Image
Image

Nieuws

Valtra Machine of the Year

De splinternieuwe Valtra T-serie is verkozen tot winnaar van de ”Machine of the Year 2015” award voor trekkers van de 180 – 280 pk categorie op de SIMA beurs.

De verkiezing werd gehouden onder 19 onafhankelijke landbouwjournalisten van 17 Europese magazines. De “Machine of the Year” award is een van de meest prestigieuze erkenningen voor landbouwtrekkers op het gebied van innovatieve technologie.

Valtra lanceerde de nieuwe T-serie in Frankfurt in november vorig jaar. Vanaf het begin was de trekker een groot succes onder de dealers en klanten. De eerste trekkers werden geleverd in december en de orderintake van de nieuwe T-serie is nog nooit zo hoog geweest in de geschiedenis van Valtra. “Dit is een belangrijke erkenning voor Valtra en AGCO. We waren overdonderd door de positieve feedback die we kregen van klanten – Dit bewijst nog maar eens, dat Valtra echt naar de behoeftes en wensen van de klanten heeft geluisterd en dat we de jackpot gewonnen hebben met onze nieuwe T-serie”, vertelt Mikko Lehikoinen, Marketing Director Valtra Inc.

De vierde generatie van de Valtra T-serie is een volledig nieuwe serie met zeven modellen van 155 tot 250 pk. Het meest opvallende is het volledig nieuwe design. De cabine is gestyleerd, stil en ruim met een uitstekend zicht rondom. Bestuurderscomfort, gebruiksgemak, ergonomie en veiligheid zijn van topniveau. Valtra is het enige trekkermerk dat de AIRES+ luchtgeveerde voorasvering gebruikt, die een ongeëvenaard rijcomfort geeft. Vier transmissietypes (HiTech, Active,   Versu en Direct) geven elke klant wat hij nodig heeft voor elke job onder alle omstandigheden. De betrouwbare AGCO Power motor (6,6 l en 7,4 l) met enkel SCR, geoptimaliseerde turbo, EcoPower, SigmaPower en vele andere kenmerken resulteert in een uitstekende brandstofefficiëntie, lage uitstoot en productiviteit. Er werd ook aandacht besteed aan eenvoudig onderhoud en gebruiksgemak. Het onderhoudsinterval werd ook nog eens verlengd tot 600 uur.

Talrijke klanten werden ondervraagd tijdens het vijf jaar durende ontwikkelingsproces van de nieuwe T-serie. De trekker heeft meer dan 40.000 test-uren ondergaan onder alle omstandigheden zowel in het veld als in het lab, in de Scandinavische kou als in de zuidelijke hitte. Duurzaamheid, hoge prestaties, lage bedrijfskosten en bestuurderscomfort waren van het begin af aan de hoofdvoorwaarden voor deze nieuwe serie.

Adresgegevens

Wasse BV
Oranjekanaal ZZ 17
9415 PR Hijken
The Netherlands
KvK: 01168111

Contactgegevens

E-mail: info@wasse.nl
Telefoon algemeen: +31(0)593-524 066
Whatsapp service: WhatsApp

verkoop:
Gerry Wasse: +31(0)6-5342 8536
Wouter Truin: +31(0)6-5043 6447
Jan Wasse: +31(0)6-5580 6130